Super oferta : Banda de ambalare, banda de ancorare 3+1 gratis

1 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8242

  • Adăugat la: 16:30, 22.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Stare: Nou

  • Vizualizări: 77

Descriere

Total Race Romania va ofera din stoc Bucuresti banda Unifixx de ancorare, banda ambalare, banda Unifixx pentru fixarea foliei pe solare la pret promotional cu livrare imediata si anume la achizitia a 3 SACI de BANDA beneficiati de unul gratis.
Comercializam banda Unifixx de ancorare, banda ambalare, banda Unifixx pentru fixarea foliei pe solare, banda de ancorare ce asigura transportul in siguranta a tuturor produselor/marfurilor (transport maritim,transport rutier,transport feroviar,transport agabaritic,transport special), legarea solarelor, tamplarie PVC, agricultura, industria lemnului, slacklining. .
Banda din poliester are capacitati de la 2250 daN pana la 7500 daN, cu latimi de banda intre 25mm–50 mm, nu ruginesc, sunt flexibile si nu deterioreaza incarcatura.
Oferta este valabila in luna octombrie , in limita stocului disponibil.

Super oferta : Banda de ambalare, banda de ancorare 3+1 gratis-1 Super oferta : Banda de ambalare, banda de ancorare 3+1 gratis-2 Super oferta : Banda de ambalare, banda de ancorare 3+1 gratis-3 Super oferta : Banda de ambalare, banda de ancorare 3+1 gratis-4

1 €

crosbyromania

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.