Politica de confidențialitate

Suntem foarte bucurosi ca utilizezi platforma Ofera.ro! Echipa noastra face toate cele necesare pentru a proteja cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor Ofera.ro. Această politică de confidențialitate, pe care o actualizăm din când în când, explică ce tipuri de date colectăm, in ce scop, modul în care le folosim și protejăm aceste date și drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale.

1. Cine suntem?

Noi suntem societatea comerciala TABOO PROFESIONAL SRL, cu sediul în Sibiu, Sos. Alba Iulia, Nr. 83, Bl. 27, Tronson B, etaj 1, înregistrată sub nr. J32/665/2014, CUI: RO33451171, cont IBAN RO64 INGB 0000 9999 0478 9813, deschis la ING Bank

 • Numar de telefon: 0743.793.616
 • E-mail: contact@ofera.ro
 • Datele de contact ale Responsabilului privind Protectia Datelor (DPO)
 • Puteti contacta DPO-ul societatii la urmatoarea adresa de email: dpo@ofera.ro

2. Ce date preluam atunci cand va inregistrati?

Pentru a putea beneficia de datele noastre este necesara realizarea unui cont personalizat inregistrat pe platforma sau prin intermediul altor conturi:

 1. Creare cont pe platforma:

  Pentru a putea crea un cont pe platforma noatra este necesara furnizarea numelui, prenumelui, adresa de email precum si numarul de telefon. Atunci cand doriti promovarea unui anunt de vaznare, dumneavoastra veti furniza pe platforma datele de facturare, precum si locatia bunului publicat spre vanzare. Pentru ca un anunt sa poata fi publicat pe site cu un extra pachet de promovare utilizatorul are obligatia platii tarifului de publicare, iar in acest caz isi va furniza datele cardului bancar necesare efectuarii platii, tranzactiile de plata fiind stocate si efectuate prin intermediul procesatorului de plati Eu platesc https://www.euplatesc.ro/ .

 2. Utilizare platforma prin intermediul altor conturi:

  • folosirea platformei Ofera.ro cu ajutorul contului Google: pentru aceasta situatie vom prelua de la dumneavoastra prenume, nume și adresa de email;
  • folosirea platformei Ofera.ro cu ajutorul contului Facebook: pentru aceasta situatie vom prelua de la dumneavoastra prenume și nume, așa cum apar în contul dvs. de Facebook și ID-ul dvs. de Facebook. În situația în care ați oferit permisiunea către Facebook prin intermediul opțiunii de confidențialitate din cadrul aplicației lor (care apare înainte de a vă putea înregistra în platforma noastră), putem colecta și informații despre sex, vârsta sau email în funcție de permisiunile oferite de dvs.; și dacă vă înregistrați folosind numărul de telefon mobil: vom colecta numărul dvs. de telefon mobil.
 3. Interactiunea directa cu alti utilizatori prin chat

  Atunci cand doriti sa comunicati cu alti utilizatori ai platformei prin chat, vom colecta acele informatii pe care sunteti interest sa le oferiti acestora cu ajutorul acestei modalitati de comunicare.

 4. Prelucrarea datelor minorilor

  Ofera.ro acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal apartinand minorilor. Datele minorilor care au mai puţin de 16 ani, nu vor fi prelucrate in lipsa acordului obtinut in prealabil de la părinţi sau reprezentantul legal. In acest sens, Ofera.ro isi rezervă dreptul de a întreprinde măsuri rezonabile pentru a verifica daca persoana a implinit varsta minima necesara pentru a isi exprima propriul consimtamant sau pentru verificarea faptului daca persoana care exprima consimtamantul in numele minorului este titularul raspunderii parintesti.

 5. Ce alte date mai colectam?

  Pe langa datele pe care le preluam la inregistrarea contului, preluam si alte date adiacente precum:

  Informatii cu privire la dispozitiv: versiunea sistemului de operare, numele rețelei mobile pe care o utilizați.

  Informații despre loc: atunci cand este publicat un anunt vom prelua adresa IP, GPS, punctele de acces Wi-Fi și turnurile mobile, daca setarile dumneavoastra permit acest lucru. Datele dvs. de loc vă permit să vedeți articole de utilizator lângă dvs. și vă ajută să postați articole din locul dvs.

  Date despre Client și Autentificare: Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.

  Date de tip Clickstream: Colectăm informații despre activitatea dvs. pe Platforma noastră, care includ paginile de internet din care ați accesat Platforma noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. cu aceste tipuri de publicitate, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul Platformei noastre.

3. Transmiterea datelor cu character personal

Ofera.ro nu va dezvalui si nu va vinde sau inchiria catre terte parti informatiile preluate de la utilizatorii platformei.

Putem face acest lucru doar in situatiile de mai jos:

Cu acceptul utilizatorului in situatia in care este necesara transmiterea informatiilor pentru furnizarea produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra. Cu acceptul dumneavoastra atunci cand informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca acest lucru este prevazut intr-o dispozitie legala; protejeaza drepturile platformei sau companiilor afiliate; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

Imputernicirea tertilor pentru servicii de hosting, securizare, mentenanta si marketing si activitati de suport tehnic

Servicii de Hosting:

 • Cloud Hosting - gazduire.ro

Servicii de mailing si newsletter:

 • SMTP mail server, ofera.ro.

4. Politica cookies

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

5. Drepturile dumneavoastra

 1. Dreptul la informare si de acces, Utilizatorul are dreptul de a solicita platformei Ofera.ro confirmarea prelucrarilor datelor personale, daca da atunci sa I se ofere acces la acestea precum si detalii referitoare la modul in care acestea sunt prelucrate.
 2. Dreptul de interventie asupra datelor, acest drept ofera posibilitatea utilizatorului sa solicite prin cerere rectificarea, actualizarea, blocarea, restrictionarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a dateor inexacte, a datelor care nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea.
 3. Dreptul la rectificarea (corectarea) datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte sau nu mai corespund realitatii.
 4. Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat” presupune dreptul de a solicita stergerea datelor care va privesc, in anumite circumstante, precum:

  • datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal;
  • prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dvs., iar acesta a fost retras.
 5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii, presupune dreptul de a solicita incetarea prelucrarii in anumite circumstante, precum: (i) dvs. contestati exactitatea datelor pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date si (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.
 6. Dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce inseamna ca atunci cand este fezabil din punct de vedere tehnic,,vom putea - la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise.
 7. Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia particulară în careva aflati. Totodată aveti dreptul de a va opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele să fie prelucrate în scopuri comerciale sau de marketing direct efectuat de catre Operator.
 8. Alte drepturi garantate de dispozitiile legale in materie:

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, bazate exclusiv pe prelucrarea automata inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a vă adresa justiţiei, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege;
  • dreptul de a fi notificat de catre Operator privind breșe de securitate care au/ar putea avea impact asupra datelor persoanelor vizate.

6. Modificari ale politicii privind protectia și confidențialitatea datelor cu caracter personal

In situatia in care consideram ca Politicile de confidentialitate trebuie modificate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina, astfel va rugam sa intrati periodic pentru a vedea modificarile. Daca sunt intrebari va rugam sa ne scrieti la adresa de e-amil de contact@ofera.ro .

Folositi cu incredere serviciile noastre si va asiguram ca facem tot posibilul sa oferim tot cee ace este mai bun pentru dumneavoastra. Va multumim!

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.