Condiții de utilizare

1. Generalități

Acesti termeni si conditii reprezinta acordul legal intre dumneavoastra si Ofera.ro, motiv pentru care va rugam sa cititi cu atentie inainte de a utiliza platforma de la adresa URL: www.ofera.ro. Realizarea contului pe aceasta platforma, adaugarea unui anunt de vanzare, anunt de cumparare sau de inchiriere, reprezinta acordul dumneavoastra a tuturor conditiilor si termenilor.

Prezentele termeni și condiții (denumite în continuare ”Termeni”; ”T&C”) reglementează utilizarea serviciilor oferite de către Taboo Profesional cu sediul în Sibiu, Sos. Alba Iulia, Nr. 83, Bl. 27, Tronson B, etaj 1, înregistrată sub nr. J32/665/2014, CUI: RO33451171, cont IBAN RO64 INGB 0000 9999 0478 9813, deschis la ING Bank

 • Numar de telefon: 0743.793.616
 • E-mail: contact@ofera.ro
 • (denumit în continuare “Taboo”; “Agentia”, “Noi”)

Utilizarea Ofera.ro garanteaza faptul ca ati implinit varsta de 18 ani, dispuneti de capacitate de exercitiu in calitate de persoana fizica, sunteti reprezentantul legal al unei societati sau dispuneti de toate prerogativele, imputernicirile si capacitatea necesara de a angaja persoana juridica pe care o reprezentati, cu efecte obligatorii pentru toate partile interesate. In cazul in care nu sunteti deacord cu oricare din conditiile enumerate din “Termeni si conditii” utilizarea platformei Ofera.ro este interzisa.

2. Termeni folosiți - explicați pe înțelesul tuturor:

 • Site/Platforma = pagina web www.ofera.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia
 • Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul Ofera.ro
 • Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii
 • Vânzător = Utilizatorul site-lui Ofera.ro care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii
 • Cumpărător = Utilizatorul site-ului Ofera.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe Ofera.ro
 • Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul Ofera.ro
 • Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

3. Descrierea serviciilor

Site-ul Ofera.ro furnizeaza utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: anunțuri gratuite și servicii de vânzare-cumpărare. Serviciile oferite de Ofera.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:

Postarea anunturilor de vanzare, cumparare sau inchiriere in baza de date Ofera.ro. Verificarea, moderarea si publicarea lor pe Internet. Identificarea rapida a acestora de catre utilizatorii Ofera.ro prin filtre de cautare si salvare a anunturilor. Salvarea cautarilor favorite si primirea de alerte de căutare pentru categoriile de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator. Posibilitatea de interactiune intre utilizatorii platformei Ofera.ro.

Serviciile taxabile sunt formele de reclama cu promovare adiacenta a produselor si serviciilor oferite de utilizatori

4. Responsabilitățile utilizatorului

Utilizatorul platformei Ofera.ro este raspunzator de continutul materialelor ce vor fi publicate pe site si ca urmare suporta consecintele in cazul incalcarii legislative.

Nu postati un anunt daca:

 • aveti un material cu drepturi de autor si nu sunteti dumneavoastra acela;
 • are continut pornographic, obscene, sau de amenintare pentru un al utilizator al platformei;
 • are continut illegal;
 • datele de contact sunt cu suprataxa;
 • materialele ce vor fi incarcate in platforma sunt virusate;
 • ati incarcat unul similar de pe o alta adresa de e-mail, de pe alt cont, etc.;
 • ati gresit categoria si acesta nu are legatura cu continutul;
 • furnizeaza informații despre modul de derulare a activităților ilegale.

Ofera.ro nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.

Ofera.ro își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site îi garantați companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clienților noștri și venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, invențiile sau materialele, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.

5. Utilizarea materialelor

Ofera.ro vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe Ofera.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul Ofera.ro

Ofera.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați companiei (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați Ofera.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener Ofera.ro. Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

6. Obligațiile Ofera.ro

Ofera.ro nu este obligata sa verifice tot continutul dat de utilizatorii platformei, astfel el poate contine greseli, poate avea un continut neplacut. In cazul unor discutii intre utilizatori pe aceasta tema, Ofera.ro este scutit de orice raspundere sau despagubire.

In situatia unor probleme tehnice, Ofera.ro nu isi asuma raspunderea pentru serviciile care nu pot fi folosite de utilizatori, insa promitem ca facem tot posibilul sa le remediem in cel mai scurt timp.

Dumneavoastră luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site. Ofera.ro nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului Ofera.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de Ofera.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

7. Încheierea acordului

Ofera.ro poate inceta furnizarea serviciilor catre un utilizator daca acesta a incalcat una sau mai multe din conditiile enumerate mai sus.

8. Anexă Prețuri:

Ofera.ro poate modifica prețurile pentru Promovarea Anunțurilor cât și pentru Publicarea Anunțurilor cu Plată sau a celor ce depășesc limita gratuită admisă în diverse categorii. Modificările prețurilor vor fi anunțate prin furnizarea unei liste de prețuri care poate fi accesată prin Internet.

Plata se poate face prin serviciul www.euplatesc.ro .

Cursul de schimb stabilit de către furnizorul de plăți cu cardul este cel comunicat de BNR din ziua precedentă plății.

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.