STATIE AUTOBUZ/ADAPOST CALATORI/REFUGIU CALATORI/MOBILIER URBAN

4.000 lei

Detalii

  • ID Anunț: # 22368

  • Adăugat la: 19:53, 23.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Stare: Nou

  • Vizualizări: 66

Descriere

Componenta statie de autobuz:
- structura metalica statie de autobuz este realizata din profile rectangulare sau rotunde de otel, cu diferite dimensiuni, in functie de model, rezultand un refugiu pentru calatori robust, rezistent si durabil.
- acoperis statie de autobuz este realizat din tabla de otel, policarbonat celular,compact sau sticla securizata toate de diferite grosimi 6, 8, 10, 12 mm, alese de catre beneficiar.
- pereti laterali statie de autobuz sunt realizati din policarbonat celular, compact sau sticla securizata de asemenea avand grosimile dorite de catre beneficiar, 6, 8, 10, 12mm.
- o statie de autobuz poate contine obiecte de mobilier urban suplimentare (banca stradala, cos de gunoi stradal) pentru a maximixa confortul calatorilor.

Confectionare si vopsire refugiu pentru calatori:
- confectionarea statiilor de autobuz cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- refugiile pentru calatori se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita.
- vopsirea structurii metalice a statiei de autobuz se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil a fost sablata toata structura metalica a refugiului pentru calatori.

Modalitate de prindere si fixare statie pentru calatori:
- o statie de autobuz se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, sau cu ancore chimice, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie statie de autobuz:
- garantia pentru refugiu calatori este de 24 de luni.
- statiile de autobuz sunt insotite de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea statiei de autobuz.
WWW.METALGAN.RO

STATIE AUTOBUZ/ADAPOST CALATORI/REFUGIU CALATORI/MOBILIER URBAN-1 STATIE AUTOBUZ/ADAPOST CALATORI/REFUGIU CALATORI/MOBILIER URBAN-2 STATIE AUTOBUZ/ADAPOST CALATORI/REFUGIU CALATORI/MOBILIER URBAN-3

4.000 lei

ganea catalin

Pe site din 2019

SLATINA, județ OLT
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.