PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO

58.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22947

  • Adăugat la: 11:41, 01.08.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 50

  • An construcție 2018

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 69

Descriere

Va rog sa citiți integral anunțul înainte de a apela.

ACCEPT CREDIT, PRIMA CASĂ, NU MĂ GRABESC.
Agențiile sa apeleze doar daca accepta 1% (din prețul de vânzare final)comision la finalizare.
Nu mă pricep la poze și editat, dar apartamentul chiar e de dorit, merita cel puțin vizionat, DOAR VĂZUT se poate aprecia cu adevărat.
Construcție CĂRĂMIDĂ, INCLUSIV PEREȚII DE INTERIOR.

Apartamentul se afla pe str. Sergent Ilie Petre, nr. 102( Complex Avangarde Home-D+P+5), etaj 3, cu lift, la 6-8 min mers PE JOS spre Auchan Militari racordat la utilități APA NOVA si CANALIZARE, aer condiționat si centrala termica cu senzor de ambient. Este TOTAL decomandat, bucătărie închisă, spațios, bine împărțit, toate ferestrele tip "cortina"(înalte), suprafețele le regăsiți in releveu.
In acest preț este inclus 1 LOC PARCARE(proprietate) PLATIT si intabulat individual, fix in fata intrării in bloc, care se poate vinde oricând ulterior daca nu-l doriți(preț achiziție - 3500 euro).
Apartamentul l-am achiziționat in decembrie 2018, si locuit din ianuarie 2019.
NU prezintă nicio urma de "lucrează blocul/casa" după aproape 2 ani de la finalizarea construcției. Motivul vânzării este achiziția unei case.
Totul in apartament este ABSOLUT NOU, DE CALITATE SUPERIOARA, cu bun gust și spațiul eficientizat, mobila, electrocasnice, cu facturi aferente fiecăreia dintre ele. Doar bucătăria n-am apucat sa o fac, are tot ce-i trebuie(aragaz, frigider, masa, scaune, chiuveta cu masca, un corp pentru vase...) dar nu cu mobila specifica la comanda.
Mobila este făcută toată la comanda(hol, sufragerie, dormitor) din pal EGGER DUBLAT TOTAL in DECEMBRIE 2019(adică nici 2 luni), iar dormitorul in APRILIE 2019.
De asemenea ORICE SERTAR sau UȘĂ a mobilei este prevăzută cu SOFT CLOSE, accesorii nemțești de calitate.
Mașina de spălat ELECTROLUX - feb.2019, smart tv LG 108 cm - dec.2019... ofer detaliile acestea, si nu sunt toate, tocmai pentru ca potențialul cumpărător, mai ales prin credit sau prima casă, sa se mute fara cheltuieli suplimentare, intr-o casa cu mobila si aparatura de calitate, TOTUL NOU ale căror costuri nu se regăsesc nici pe jumătate in acest preț de vânzare.
Pentru detalii suplimentare, sau mai multe poze, va rog sa solicitați pe whatsapp.

Ofer si solicit seriozitate maxima.

PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-1 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-2 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-3 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-4 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-5 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-6 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-7 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-8 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-9 PROPRIETAR-Ap.2 camere decomandat+loc de parcare, mobilat și utilat NO-10

58.000 €

Robert

Pe site din 2020

CHIAJNA, județ ILFOV
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.