Penthouse de vanzare 3 camere in Printul Turcesc + boxa - ID V5

114.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 50452

  • Adăugat la: 12:05, 16.02.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 106

  • An construcție 1995

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 77

Descriere

ID intern: V5

Penthouse de vanzare in Timisoara, zona Printul Turcesc.

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere de tip penthouse dispus pe doua nivele (4 + 5), suprafata utila fiind de 106 mp + balcoane inchise, deasupra de acesta existand pod cu acoperis de tigla. Apartamentul dispune si de o boxa de 25 mp care este cuprinsa in CF-ul apartamentului.

La nivelul inferior acesta este impartit intre hol, bucatarie, baie de serviciu, living, balcon, scara interioara cu acces la etaj unde regasim un hol, baie cu vana si doua dormitoare dintre care unul are acces direct in balcon. Apartamentul este situat in zona Fabric - Printul Turcesc, intr-un bloc construit in anul 1995, cu regim de inaltime P + 5 E.  

Apartamentul se preda cu urmatoarele finisaje: tamplarie de lemn stratificat, centrala imobil si calorifere, baile complet echipate cu obiecte sanitare, usa intrare lemn cu tapiterie interioara pentru o mai buna izolare fonica, interfon.

Pretul este de 114990 Euro + comisionul standard al agentiei.

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial FoxFort Imobiliare: www. foxfort. ro. Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: V5.

Sediu agentie: Piata 700, Timisoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 8, Et. 6, Timisoara Timis. Mai multe detalii la telefon: 0374.069.727 / www. foxfort.ro / office@foxfort.ro

FoxFort Imobiliare este singura agentie imobiliara din vestul tarii care ofera consultantului posibilitatea pastrarii comisionului in porportie de 100%. Daca esti consultant imobiliar de cariera cu o viziune pe termen lung si vrei sa faci parte din echipa FoxFort Imobiliare, intra pe https://www.foxfort.ro/cariere.html


114.990 €

FOXFORT Imobiliare

Pe site din 2020

TIMIȘOARA, jud. Timis
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.