Mentenanta Intretinere Imobil

Detalii

  • ID Anunț: # 23647

  • Adăugat la: 09:53, 07.08.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Vizualizări: 61

Descriere

*Serviciile profesionale de mentenanta si intretinere a imobilelor (Facility Management) prestate de catre Bog'Art Building Management reprezintă ansamblul de activități care include intretinerea si monitorizarea functionarii instalațiilor, sistemelor si echipamentelor din clădiri, inclusiv a sistemelor de protecție și stingere a incendiilor, control acces, detectie efractie.
*Prin actiunile preventive si corective efectuate zilnic, se asigura functionarea acestora in parametrii tehnici proiectati, identificarea din timp a defectelor si reducerea timpilor de nefunctionare.
*Se asigura coordonarea desfasurarii operatiunilor tehnice aferente functionarii imobilului si intretinerea bunurilor clientilor intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costurilor, cu scopul de a mentine valoarea cladirii pe termen lung.
*De asemenea, se asigura anticiparea si rezolvarea oricarei probleme de ordin tehnic inainte de a degenera, deoarece a fi proactiv si nu reactionar este cel mai important lucru pentru desfasurarea de operatiuni eficiente la orice cladire.


Bog'Art Building Management

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.