Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector

119 lei

Detalii

  • ID Anunț: # 30524

  • Adăugat la: 02:51, 25.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Stare: Nou

  • Vizualizări: 174

Descriere

Genunchiera Cu Tampon Protector - Premium
Baschet;
Fotbal;
Ciclism;
Tenis;
Volei;
Schi;
Antrenamente fitness outdoor sau indoor;
Pentru discount si mai multe produse asemanatoare vizitati site-ul nostru www.originaldeals.ro pentru a face o comanda.
Aceste genunchire sunt create cu ajutorul specialistilor in design sportiv, al atletilor si al medicilor din medicina sportiva, suntem convinsi ca veti fi placut impresionati de designul produselor noastre, de calitatea materialelor si de aportul pe care aceste produse il vor avea la dezvoltarea armonioasa a corpului dumneavoastra.
Genunchiera este potrivita pentru toate activitatile sportive care se desfasoara in aer liber - baschet, fotbal, fotbal, ciclism, tenis, volei, schi dar si pentru antrenamente fitness indoor cat si pentru drumetii si alte activitati care prespun miscarea intensiva dar si protectia membrelor inferioare impotriva contuziilor sau accidentelor.
Cateva dintre cele mai importante beneficii:
Atenueaza leziunile cauzate de actiuni externe asupra genunchiului – cazaturi, socuri de coliziune - datorita tehnologiei Shock System Active 3 si a sistemului de mici tuburi/tampoane 3D poligonale, independente, asezate in fagure, care preiau si dispereseaza socurile in mod uniform.
Prevazuta la interior, in partea superioara, cu banda de silicon anti-alunecare pentru o fixare ferma pe picior.
Firele elastice cu tehnologie circulara 3D din care este confectionata asigura o viata mai lunga genunchierei, asigurandu-i in acelasi timp si elasticitate sporita.
Permite respiratia naturala a pielii astfel incat antrenamentul dumneavoastra sa se desfasoare in conditii optime de confort.
Produsul este ideal pentru suport in timpul efortului si al suprasolicitarii articulatiilor. Aceste genunchire sunt indicate pentru sportivii care isi bazeaza activitatea sportiva pe sarituri, schimbari de directie bruste si/sau fandari, asigurand libertatea de miscare impreuna cu protectia sporita.
De asemenea gama de genunchere cu protectii tampon pentru genunchi sau cot este ideala si pentru sporturile de contact.
Cu o absorbtie ridicata a socurilor, ameliorand loviturile, produsul aduce mai multa siguranta in miscare, oferind totodata confort in utilizare.
Sportivii se pot antrena la un nivel superior, fara grija unei accidentari care le-ar opri participarea in competitii.
Produsul se vinde ca set de 2 bucati.
Circumferinta genunchiului: Medium = 35-50 cm
Pentru discount si mai multe produse asemanatoare vizitati site-ul nostru www.originaldeals.ro pentru a face o comanda sau accesati linkul de mai jos:
https://www.originaldeals.ro/produse-1/genunchire-supraelastice-cu-tampon.htm

Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-1 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-2 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-3 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-4 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-5 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-6 Genunchiere lungi supraelastice cu tampon protector-7

119 lei

Original Deals

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.