Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie -

234.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 72480

  • Adăugat la: 17:37, 25.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata

  • Suprafața utilă 130

  • An construcție 2021

  • Vizualizări: 14

Descriere

ID intern: V2764

Proiect modern, inteligent compartimentat, calitativ realizat si totul predat la CHEIE !

Acest duplex vine in intampinarea tuturor nevoilor, gandit si proiectat de la bun inceput asfel incat sa asigure confortul casei tale.
Astfel, FOXFORT Imobiliare va propune spre vanzare casa tip duplex, cu un regim de inaltime P+1E, avand un numar de 5 camere, cu o suprafata utila de 130 mp si teren de 377 mp. Compartimentarea a fost gandita in asa fel incat sa asigure atat confortul de zi cu zi, cat si nevoia spatiului de depozitare, astfel ca la parter regasim un hol spatios, dormitor/birou 15 mp, living, bucatarie inchisa cu camara, camera tehnica si o toaleta de servici cu dus; In partea de etaj proiectul este prevazut cu dormitor matrimonial 15 mp cu balcon si baie proprie cu dus, 2 dormitoare spatioase, dressing si baia mare cu cada. Partea de depozitare a lucrurilor voluminoase sau fara trebuinta imediata, ramane podul inalt.

Constructia este pe structura de beton, peretii exteriori si interiori fiind din caramida, izolatie exteriora cu polistiren de 10. Tot in zona de constructie ramanem in curte, unde va fi amenajata zona de Barbeque, cu gratar zidit.

Imobilul va fii amenajat atat interior, cu finisaje de calitate si dotari peste medie, cat si exterior. La interior vom avea urmatoarele dotari: sistem aspirare centralizat, climatizare, semineu electric, baile complet echipate, alarma, video-interfon, incalzire in pardosea cu centrala proprie (exista optiunea de a opta pentru pompa de caldura). Dotari exterioare: supraveghere video, zona Barbeque, gazon, sistem irigare, pavaj, curte amenajata, poarta acces auto cu automatizare, 2 locuri de parcare, retragere de la sosea, iluminat exterior curte.

Locatia se afla in apropiere de statii transport in comun, Profi, Farmacie, Easybox si Gradinita privata.

Daca am omis ceva, te astept sa discutam si sa mergem la vizionare!

Se accepta ca si modalitate de plata creditul ipotecar.

Pretul este de 234.990€ + comisionul standard al agentiei.

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate periodic, cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial FOXFORT Imobiliare: foxfort.ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: V2764

Sedii agentie: Piata 700, Timisoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 8, Et. 6, Timisoara, Timis

Galeria Carrefour, Strada Fantanii, Nr. 2, Giroc, Timis

Mai multe detalii la telefon: 0374.069.727

Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --1 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --2 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --3 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --4 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --5 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --6 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --7 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --8 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --9 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --10 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --11 Duplex 5 camere, 3 bai, totul modern si calitativ - predare la cheie --12

234.990 €

Diana Szechel

Pe site din 2020

DUMBRAVIȚA, jud. Timis
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.