COMISION 0! Casa 9 camere pretabila pentru regim hotelier in Strand

Acest anunț este inactiv.
489.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 124753

  • Adăugat la: 10:40, 10.07.2024

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Partial

  • Suprafața utilă 294

  • An construcție 2012

  • Vizualizări: 99

Descriere

COMISION 0! Casa de tip duplex situata pe strada Profesor Doctor Ioan Moga, nr. 5A, cu o suprafata utila de 294 mp casa care poate fi transformata in investitie in regim hotelier, birouri sau clinica medicala, dar de asemenea proprietatea este pretabila si pentru o familie cu mai multi membrii. De asemenea casa dispune si de o curte libera de aproximativ 80 mp. 

Imobilul este structurat pe 4 niveluri, demisol, parter, etaj si mansarda, de asemenea proprietatea detine si un pod tehnic. La demisol se afla garajul, pivnita, un living spatios cu loc de luat masa, bucatarie si o baie de servici plus un spatiu de depozitare mai mic, ideal pentru cei care isi doresc sa aiba propriul bar acasa. La parter se afla un living, doua dormitoare fiecare cu baie proprie, scara interioara de acces la etaj si la demisol. La etaj se afla trei camere si trei bai, in vreme ce la mansarda se afla un apartament compus din bucatarie cu living open space si dormitor cu dressing. 

Casa se vinde partial mobilata si utilata, insa la cererea cumparatorului se poate discuta si despre optiunea de a ramane in proprietate si alte obiecte de mobilier.

Proprietatea dispune de centrala termica proprie, boiler pentru apa calda, incalzirea apei calde cu panouri fotovoltaice, calorifere, usa de PVC la intrare si la garaj, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, jaluzele exterioare din aluminiu actionate manual. 

Casa se afla in cartierul Strand, intr-o zona ideala si poate avea mai multe functionalitati cum ar fi: clinica, birouri, studio de videochat, camere in regim hotelier sau apartamente si lista poate continua. 

Pret: 489.000€
Cod ofertă / ID: P19599
Sună-ne acum și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.