Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu

Acest anunț este inactiv.
324.990 €

Detalii

  • ID Anunț: # 106963

  • Adăugat la: 17:59, 07.06.2024

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 175

  • An construcție 2019

  • Vizualizări: 254

Descriere

Vă prezentăm o casă individuală cu 4 camere, bucătărie și 3 băi, o terasă la etaj, pivniță, balcon, piscină, curte, garaj, disponibilă spre vânzare în Sibiu, zona Calea Cisnadiei - Arhitectilor. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 175 mp, 258 mp construiți și 413 mp de teren liber, la care se mai adauga in concesiune un teren de 500mp liber, fiind destinația rezidențială perfectă. Construită în anul 2019, pe un teren cu o suprafață de 500 mp, cu o deschidere de 25 m și un regim de înălțime de P+E, această casă modernă este gata să te primească imediat.

Ampalsată într-o zonă exclusiv de case, zona este foarte liniștită și reprezintă o oază de relaxare pentru întreaga familie. În interior, vei găsi 4 camere, 3 dormitoare, un living spațios, o zonă de dining, o bucătărie, 3 băi, hol, casă scării, un balcon, 2 terase, o cameră tehnică, garaj/parcare și o zonă de grătar. Dormitorul matrimonial generos este luminos, cu dimensiuni de 27 mp și are ieșire la terasă. De asemenea, vei fi încântat să descoperi living-ul spațios, cu o suprafață de 40 mp și bucătăria amenajată și utilată cu gust, ce ocupă o suprafață de 20 mp. Cele două dormitoare au dimensiuni de 23 mp și 19 mp, iar terasa de la etaj este amenajată cu jacuzzi.

În afara casei, vei găsi o piscină încălzită, de 25 mp, precum și o pivniță de 30 mp. Casa este finisată cu materiale de calitate, printre care menționăm: vopsea lavabilă, faianță, parchet și gresie. Ușa de metal asigură siguranța proprietății, în timp ce termoficarea, centrala proprie și caloriferele îți garantează confortul. Tamplaria PVC, termopan, cu 3 foi și 7 camere contribuie la eficiența energetică, clasa A.

Zona este bine deservită, în imprejurimi vei găsi instituții de învățământ de stat, instituții bancare, magazine de cartier, transport public, parcuri, restaurante și cafenele. Accesul facil catre artere principale face din aceasta proprietate o alegere excelentă pentru oricine.
Predarea casei se va face partial mobilata si utilata.

Proprietatea se vinde atât cash (prin virament bancar), cât și prin finanțare. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că, deși s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratețea acestora. Partile interesate nu ar trebui să se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Mulțumim că ai citit anunțul nostru și suntem la dispoziția ta pentru orice detaliu sau vizionare. Echipa Klic imobiliare vă așteaptă cu drag!

Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-1 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-2 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-3 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-4 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-5 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-6 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-7 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-8 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-9 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-10 Casa de vanzare moderna piscina terasa jacuzzi curte pivnita Sibiu-11
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.