Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!

680 € / Negociabil

Detalii

  • ID Anunț: # 56591

  • Adăugat la: 20:10, 21.07.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 105

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 61

Descriere

Agentia imobiliara Proestate va prezinta in exclusivitate o proprietate deosebita ce se incadreaza in segmentul premium pe piata chiriilor. Se ofera spre inchiriere un apartament in imobil nou in zona
Baneasa/Sisesti. Apartamentul este compus din 3 camere si se afla la prima inchiriere. Este situat la parterul inalt al unui ansamblu rezidential finalizat recent. Apartamentul dispune finisaje high class, este contorizat individual la toate utilitatile si se inchiriaza complet mobilat si utilat nou. Apartamentul are o suprafata generoasa de 80 mp utili la care se adauga 2 terase ce masoara 25 mp. Suprafata totala este de 105 mp.
Apartamentul dispune de 2 bai iar bucataria este inchisa. In completarea apartamentului acesta dispune de 2 boxe la subsol si garaj.

Este disponibil imediat pentru inchiriere.

Vecinatati: Baneasa, Sisesti, Ion Ionescu de la Brad, Aviatiei, Aerogarii, Bulevardul Ficusului, Nicolae Caramfil, Herastrau, Soseaua Nordului.

Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-1 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-2 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-3 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-4 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-5 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-6 Baneasa, Apicultori inchiriere apartament de lux, mobilat si utilat!-7

680 €Negociabil

Cristian

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.