Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte

50.500 € / Negociabil

Detalii

  • ID Anunț: # 9540

  • Adăugat la: 15:58, 29.06.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 50

  • An construcție 2019

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 42

Descriere

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, situat in cel mai nou ansamblu rezidential din zona de Sud, special conceput pentru a indeplini cele mai exigente cerinte.
Ansamblul este amplasat intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, in apropiere de Metrousi de centre comerciale.
Apartamentul oferit spre vanzare este disponibil la parter, are o suprafata utila de 50 mp. si este compartimentat foarte ergonomic, astfel: living luminos, bucatarie separate, dormitor spatios, o baie si o curte generoasa.
Acesta se preda complet finisat si dispune de: centrala termica proprie in condensare de 24 kW, tamplarie PVC cu 5 camere si geam termopan, usi de interior, gresie, faianta, parchet laminat dublu-click, obiecte sanitare moderne in baie, calorifere, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.
Daca rezervarea se face din timp, aveti posibilitatea de a va alege finisajele, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori.
Structura de rezistenta a imobilului este alcatuita din stalpi si cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm si izolat cu polistiren de 10 cm. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, fiecare apartament fiind contorizat individual.
In incinta ansamblului se regasesc spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate pentru fiecare apartament..

Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-1 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-2 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-3 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-4 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-5 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-6 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-7 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-8 Apartament 2 camere,decomandat, bloc nou, curte-9

50.500 €Negociabil

Georgiana Constantin

Pe site din 2019

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.