Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu

Acest anunț este inactiv.
63.396 €

Detalii

  • ID Anunț: # 120076

  • Adăugat la: 20:55, 15.04.2024

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2023

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 145

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe moderne și confortabile într-o zonă cu acces facil catre centrul Sibiului, atunci poate că apartamentul cu 2 camere de vanzare situat în Klass Residence este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Situat pe Calea Surii Mici, vis-a-vis de viitorul Spital Metropolitan Sibiu, acest ansamblu rezidențial nou impresionează prin calitatea construcțiilor și dotările moderne. Apartamentul pus la vanzare are o suprafață utilă de 52,83 mp și este total decomandat, fiind compus din hol, living + bucatarie, baie cu geam pentru aerisire, dormitor și balcon pe interiorul imobilului.

Locuința se preda la stadiul de alb, fiind pregătită pentru a fi personalizată după bunul plac al cumpărătorului. Aceasta vine dotată cu centrală termică Vaillant, videointerfon, izolație de 10 cm cu vata bazaltică și un loc de parcare amenajat pentru proprietar. Balconul este placat cu covor de piatră pietonală și protejat cu sticlă securizată.

Imobilele din cadrul Klass Residence sunt dotate cu lift modern și toate apartamentele sunt structurate practic pentru a răspunde nevoilor unui stil de viață modern. Amenajarile exterioare includ căi de acces, drumuri interioare si parcări marcate, iluminat exterior și zone verzi pentru relaxare.

Deși s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vânzatorul sau agentul nu oferă nici o garanție cu privire la acuratețea acestora. Prin urmare, pentru a vă convinge de calitatea apartamentului și a zonei în care acesta se află, vă invităm să faceți o vizită și să inspectați personal proprietatea.

Klic Imobiliare este mereu pregătită să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie și să vă ajute să găsiți locuința perfectă pentru dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe informații și programări de vizionare!

Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-1 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-2 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-3 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-4 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-5 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-6 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-7 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-8 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-9 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-10 Apartament 2 camere de vanzare 52mpu et 3 zona Calea Surii Mici Sibiu-11
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.