Apartament 2 camere Berceni Grand Arena

43.500 lei / Negociabil

Detalii

  • ID Anunț: # 9391

  • Adăugat la: 13:28, 15.10.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 55

  • An construcție 2019

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 96

Descriere

Apartamentul de 2 camere pe care il prezentam astazi este disponibil la etajul 4 intr-un
imobil nou cu regim redus de inaltime, de doar P+5 Etaje. Este o locuinta luminoasa, fiind pozitionata pe est. Zona in care este amplasat noul ansamblu, este una cu infrastructura completa, se afla in spatele Carrefour-ului Grand Arena, fiind de asemenea in vecinatatea numeroaselor hypermarket-uri aflate in vecinatate: Selgros, Hornbach, Lidl.
Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, prin Strada Aurel Persu, Strada Turnu Magurele, iar fata de mijloacele de transport in comun avem o distanta de doar 7-8 minute de mers pe jos. Apartamentul prezentat are o compartimentare decomandata si o suprafata utila de 55 mp.
Se vinde cu cele mai bune dotari si finisaje: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, calorifere din otel, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si interfon. Finisajele sunt la alegere, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati apartamentul din timp. Structura de rezistenta a noului imobil se va realiza pe radier general din beton, cadrecompuse din placi, stalpi, grinzi si diafragme din beton armat, in timp ce compartimentarea interioara si peretii exteriori vor fi din caramida Porotherm. Apartamentele sunt racordate la toate ultilitatile Bucurestiului, contorizarea astora fiind separata. Pretul apartamentului este de: 43.500 euro la plata cash. Daca se achizitioneaza prin credit bancar pretul este de 48.900 euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%

Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-1 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-2 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-3 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-4 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-5 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-6 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-7 Apartament 2 camere Berceni Grand Arena-8

43.500 leiNegociabil

Stefan

Pe site din 2019

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.