0% Comision Apartament de vanzare cu 3 camere balcon si loc de parcare

Acest anunț este inactiv.
113.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 123665

  • Adăugat la: 16:44, 11.07.2024

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 73

  • An construcție 2024

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 181

Descriere

Iti doresti o investitie sigura sau poate o locuinta pentru un nou inceput de drum? Problema rezolvata!
TABOO Imobiliare iti propune acest apartament de vanzare care are 0% comision!
Amplasat intr-o zona de mare interes a orasului, mai exact zona Doamna Stanca, va ofera acces rapid catre centre comerciale, resturante, unitati de invatamant dar si catre locatii unde te poti recrea precum Parcul Sub Arini.
Suprafata totala a apartamentului  este de 88 mp dintre care 73 mp utili si 1 balcon cu suprafata de 7 mp. Compartimentarea acestuia este decomandata astfel: la intrare ne intampina un hol care deserveste accesul catre livingul open space cu bucataria, cele doua dormitoare matrimoniale si 2 bai. Accesul pe balcon se face din bucatarie si din living.
Imobilul in care se afla apartamentul este o cladire de tip bloc construit pe structura de caramida in 2023 si beneficiaza de izolatii in exterior.
Apartamentul se va preda la stadiul de alb in luna iunie 2025 cu urmatoarele imbunatatiri: pereti zugraviti cu lavabila, usa intrare metal, centrala termica Bosch cu incalzire in pardoseala si garantie pe urmatorii 5 ani, racordare la toate utilitatile ( apa, canalizare, gaz, curent, fibra optica, catv), geamuri termopan din tamplarie PVC: 6 camere si 3 foi de sticla.
Ansamblul rezidential este prevazut cu 8 blocuri iar din intreaga lui suprafata de 1.7 ha 4.300 mp sunt doar de spatii verzi iar 340 mp cu locuri de joaca.
Totodata vor fi amenajate parcari pe o suprafata totala de 3521 mp. In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare privat inscriptionat cu numarul apartamentului. 
Pentru cei interesati exista posibilitatea de predare la "cheie" la un alt pret.

Pret: 113.000€
Cod ofertă / ID: P19359
Sună-ne acum și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.