De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu

53.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4906

  • Adăugat la: 10:04, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 67

  • An construcție 2018

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 46

Descriere

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate, balcon si loc de parcare privat si pod, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 81 mp din care 67 mp utili, situat la etajul 2 din 2 al unui imobil construit in anul 2018 din caramida, cu regim de inaltime P+2.

Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte frumoasa si linistita, departe de zgomotul infernal al orasului, dar in acelasi timp in apropiere de foarte multe puncte de interes public ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, supermarketuri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna, la intrare se afla un living care este open space cu bucataria cu acces pe balcon, in partea dreapta este un dormitor si baia cu geam de aerisire, iar in partea stanga se afla cel de-al doilea dormitor.

Stadiul de predare este de alb avansat cu centrala termica si calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan, prize, intrerupatoare, usa metalica la intrare, pereti gletuiti si cu o mana de lavabila, sapa autonivelanta, izolatie termica si fonica exterioara.Finisaje si dotari de cea mai buna calitate.

Finisaje si dotari:

ALB

- centrala termica 24 kw

- calorifere de otel

- geamuri termopan din tamplarie PVC 5 camere

- usa metalica la intrare

- sapa

- pereti tencuiti, gletuiti + lavabila alba 2 straturi

- instalatie electrica cu tablou electric general si sigurante separate pentru consumatorii de putere mare

- interfon la intrare in imobil cu cate un post la fiecare apartament

- casa scarii finisata cu gresie si balustrada

- iluminat cu senzori pe casa scarii

- balustrada balcoane

- racordare la toate utilitatile

- locuri de parcare pavate cu dale de betonSTADIUL CHEIE

+ prize

+ greie si faianta

+ parchet laminat.Beneficii si avantaje:

- Calitatea superioara a constructiei

- Cartier linistit

- Infrastructura nouaPretul locuintei este de 53000 euro la cheie cu un loc de parcare oferit gratuit in fata blocului. Se poate achizitiona prin orice fel de Creditare Bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19782

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-1 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-2 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-3 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-4 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-5 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-6 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-7 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-8 De vanzare apartament cu 3 camere pe Calea Cisnadiei Sibiu-9

53.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.