CATIA V5 Curs Online Proiectare Mecanică Basic

Detalii

  • ID Anunț: # 55752

  • Adăugat la: 13:17, 16.04.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Vizualizări: 41

Descriere

Ați urmat deja un curs de Proiectant Mecanic CATIA V5 și totuși nu puteți executa un proiect complet într-un timp scurt pentru că ați învățat doar să folosiți niște comenzi din CATIA V5 și nu un proces de lucru complet, gen workflow?

Acest curs online, CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic, are la bază modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design și Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât și cea de 2D, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi. Prin urmare, acest curs se bazează pe experiență practică și nu pe pură teorie.

Programa de curs:
Modulul 1: CATIA V5 Infrastructure
Modulul 2: CATIA V5 Sketcher
Modulul 3: CATIA V5 Part Design
Modulul 4: CATIA V5 Assembly Design
Modulul 5: CATIA V5 Drafting

RISK FREE!!! Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.

Pentru mai multe informații despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invităm să vizitați site-ul nostru:

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-for-mechanical-designers-online-training-cv5_md_ro_ol_01

CATIA V5 Curs Online Proiectare Mecanică Basic -1 CATIA V5 Curs Online Proiectare Mecanică Basic -2 CATIA V5 Curs Online Proiectare Mecanică Basic -3 CATIA V5 Curs Online Proiectare Mecanică Basic -4

Academia de Cursuri Online

Pe site din 2019

VOLUNTARI, județ ILFOV
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.