Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu

220.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5016

  • Adăugat la: 10:12, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 166

  • An construcție 1977

  • Vizualizări: 45

Descriere

Casa recent renovata singur in curte cu 7 camere decomandate cu spatiu de birouri la parter de vanzare in zona Rahovei din Sibiu.

Locuinta are o arhitectura deosebita, este recent renovata, beneficiaza de regim de inaltime P+E, are o suprafata totala de 200 mp si curte libera de 409 mp.

La parter functioneaza o firma, fiind si spatiu de birouri si este compartimentat astfel:

- hol cu acces in doua camere spatioase si luminoase, living cu bucatarie open-space si baie cu geam de aerisire.

Etajul este format din: doua dormitoare spatioase si luminoase, bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor, o camara si o baie cu dus si geam de aerisire.

Casa detine si un corp separat construit recent foarte frumos si intim format din: living cu bucatarie open-space, modern amenajat si o baie cu cabina de dus.

Este mobilat si utilat cu urmatoarele dotari: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala proprie cu calorifere din otel, curte pavata, gratar amenajat, foisor unde se poate servi masa in perioada mai calduroasa a anului si spatiu amenajat pentru parcarea a doua autoturisme.

Pretul de vanzare al casei este de 220.000 euro, negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar fiind lipsita de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19215

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-1 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-2 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-3 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-4 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-5 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-6 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-7 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-8 Casa individuala 7 camere detine spatiu comercia de vanzare in Sibiu-9

220.000 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.