Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero

57.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4992

  • Adăugat la: 10:10, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 66

  • An construcție 2018

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 54

Descriere

Apartament de vanzare la vila cu 3 camere decomandate, in Selimbar zona Triajului, situat la etajul 2 al unei vile avand regimul de inaltime P+2E+Pod, insumand o suprafata totala de 71,06 mp ( suprafata utila = 66,42 mp + 1 loggie - 4,64 mp ).

Acestui apartament ii revine suprafata de pod de deasupra apartamentului, care poate fi amenajat ca spatiu locuibil sau depozitare.

Zona in care se afla este in continua dezvoltare iar distanta pana la centrele comerciale este de maxim 5 minute mers cu masina iar pe langa asta beneficiati de acces rapid catre Shopping City, transport asigurat de catre Primarie pentru elevi, cabinet medical, biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului. In apropiere este suficient spatiu verde in care copii sa alerge in voie, prietenii sa se intalneasca si sa se bucure de soare. Aici auzi ciripitul pasarilor dimineata, greierii seara, uitand astfel ca este intr-un cartier in plina dezvoltare. Aici simti linistea de acasa!GRAD FINISARE:

Se va preda la stadiul de gri avansat cu pereti tencuiti si prima mana de glet, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere si glafuri exterioare, centrala termica si radiatoare montate, instalatii termice, electrice, gaz, apa canal, internet, tv, interfon, toate pe pozitii, vas wc, lavoar, prize, intrerupatoare, dulii cu bec, parcari si acces pavat, casa scarii la cheie.PREDARE IMOBIL:

Imobilul va fi predat in luna decembrie 2018 - lucrarile sunt in curs, structura apartamentelor se poate vedea, in acest moment se lucreaza la fatada.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 57000 euro.

La avans 50% reducere 1000 euro.

La avans 90% reducere 2000 euro.COMISION ZERO!TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19419

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-1 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-2 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-3 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-4 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-5 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-6 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-7 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-8 Apartament la vila cu 3 camere in Selimbar Comision zero-9

57.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.