Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand

112.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5032

  • Adăugat la: 10:13, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 120

  • An construcție 2007

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 55

Descriere

Se vinde un apartament inedit cu 4 camere decomandate, 2 bai, loc de parcare in fata blocului, zona Strand, insumand o suprafata totala de 140 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje construit in anul 2007.

Localizat intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, aproape de centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa.

Avand o suprafata utila de 120 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 nivele astfel:

- la primul nivel avem un living deschis cu bucataria, amenajat ca zona de zi de unde se intra in cele doua dormitoare si in baia cu cada;

- al doilea etaj a fost proiectat ca zona de relaxare si este compus dintr-o camera care poate fi folosita fie ca dormitor, fie ca birou, hol si o baie prevazuta cu cabina de dus.

Apartamentul este luminos si calduros fiind orientat spre Sud-Est, termoizolat dublu la exterior, este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum: centrala termica Ferroli, calorifere din otel, aparat aer conditionat, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat, gresie, faianta; detine 1 loc de parcare in fata imobilului.

Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 112000 euro negociabil si este disponibil imediat dupa vanzare.

Poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19048

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-1 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-2 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-3 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-4 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-5 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-6 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-7 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-8 Apartament inedit cu 4 camere decomandate in Sibiu zona Strand-9

112.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.