Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron

62.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4920

  • Adăugat la: 10:05, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 66

  • An construcție 1980

  • Etaj 9

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 63

Descriere

Singurul apartament care intruneste toate conditiile necesare unui trai mai mult decat decent cu 3 camere situat in Vasile Aaron la etajul intermediar 9 din 10 etaje.

Imobilul beneficiaza de lift nou, izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrare, iar parcarea este recent amenajata in fata blocului, zona in care se afla este foarte bine cotata avand Piata Agroalimentara la 1 minut, doua scoli generale si doua gradinite, numeroase statii de autobuz ce fac legatura cu intreg orasul, statii de taxi, diverse magazine si supermarket-uri.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 66 mp, avand o bucatarie spatioasa cu loc de luat masa si balcon, un living, doua dormitoare si o baie cu cada si geam de aerisire, diverse spaii pentru depozitare amenajate cu mobila la comanda si o pivnita la subsolul blocului.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, iar ca imbunatatiri acesta detine: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din fonta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, gresie si faianta.

Pretul acestuia este de 62.500 euro usor negociabil putand fi achizitionat atat prin plata Cash cat si prin orice metoda de Creditare Bancara fiind liber de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19711

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-1 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-2 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-3 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-4 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-5 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-6 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-7 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-8 Apartament cu 3 camere decomandate 66 mp si balcon Vasile Aaron-9

62.500 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.