Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor

43.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5015

  • Adăugat la: 10:12, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 69

  • An construcție 2007

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 89

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Turnisor, situat la mansarda, cu o suprafata totala de 78 mp dispusi pe doua niveluri.

Locuinta are suprafata utila de 69 mp acestia fiind compartimentati astfel: la primul nivel este un living open space cu bucataria si o baie cu cada, iar la al doilea nivel sunt doua dormitoare.

Ca si imbunatatiri locuinta dispune de: parchet din lemn masiv, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel, usa din metal la intrare, aer conditionat.

Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, in fata blocului sunt locuri de parcare iar in imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun, unitati de invatamant si celelalte puncte de interes public.

Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 43500 euro usor negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Bancar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19219

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-1 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-2 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-3 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-4 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-5 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-6 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-7 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-8 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor-9

43.500 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.