Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%

Acest anunț este inactiv.
71.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 73473

  • Adăugat la: 11:57, 06.02.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 200

  • An construcție 2012

  • Vizualizări: 69

Descriere

Aceasta proprietate este perfecta pentru personele doritoare de liniste si confort care vor sa fuga de tumultul orasului si sa se retraga intr-un loc pitoresc. Va propunem asadar spre achizitie aceasta vila situata in localiatea Salatrucu, jud. Arges, proprietate compusa dintr-un teren de 1000 m2 pe care este contruita aceasta vila superba de 230 mp construiti si 200 mp utili. Vila este construita pe 2 nivele (P+M), se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in fotografii, este izolata, incalzirea se face prin sobe pe lemne in 3 din cele 6 camere.
Vila este compartimentata exact cum ai visat-o: cu 2 intrari, are 6 camere, 5 dormitoare, 3 bai, o sufragerie, bucataria foarte spatioasa cu iesire spre terasa, un hol primitor si un pod generos. Pe proprietate gasim si un garaj, gratar si un hambar acum folosit pentru depozitare. Vita de vie de la intrare cu siguranta o sa te incante de cum pui piciorul in curte. Terenul este foarte roditor, gasim si pomi fructiferi si foarte multe flori.
Zona linistita in care se afla aceasta vila, poate fi un vis implinit pentru orice familie care doreste sa faca parte dintr-o comunitate de oameni cu valori ridicate de trai.

*Comuna Salatrucu se afla la o distanta de 30 km de Curtea de Arges, la 45 km de Ramnicu Valcea, la 67 km fata de Municipiul Piteşti si la maxim 2.30 ore distanta de Bucuresti. Autostrada Pitesti-Sibiu va avea nod de iesire la 10 km de localea Salatruc.
Obiective turistice:
-Mănăstirea Valeni
-Biserica Salatrucu de Sus
-Izvorul de apa sulfuroasa
- Lacul Vadu
-Stana Stubeaua.
De asemenea localitatea Salatrucu este punct de plecare spre diferite trasee montante, prin Valea Topologului spre Vf. Negoiu sau spre latura vestica a muntilor Fagaras.
Va asteptam cu drag la vizionare !


Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-1 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-2 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-3 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-4 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-5 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-6 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-7 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-8 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-9 Vila superba localitatea Salatrucu, jud. Arges. Comision 0%-10
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.