Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba

270.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5303

  • Adăugat la: 10:33, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 520

  • An construcție 2005

  • Vizualizări: 95

Descriere

Vila de lux de vanzare in Sebes judetul Alba, compusa din 6 camere decomandate, cu o suprafata utila de 520 mp, distribuiti pe trei nivele ( D+P+1+P ), constructie realizata in anul 2005.

Imobilul este amplasat pe o suprafata de teren 2900 mp cu o deschidere la strada asfaltata de 20 metri liniari, amprenta este de 215 mp, curte si gradina libera de 2680 mp imprejmuita cu gard, intr-o zona linistita a orasului.

Curtea este amenajata cu gazon, cai de acces auto si pietonale amenajate, garaj de 40 mp pentru doua autoturisme, piscina exterioara incalzita de 72 mp, cu filtre de ultima generatie si cu acoperis pe timp de iarna, foisor de 54 mp cu gratar, cuptor de paine si loc de luat masa, balta pentru pesti de 32 mp cu pesti ornamentali, gradina cu livada cu pomi fructiferi cu aspensoare cu o suprafata de 1170 mp .

Casa dispune de multiple imbunatatiri precum centrala termica Vissmann cu boiler de 200 l, curent trifazic, usa din lemn masiv la intrare cat si la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie si faianta pentru bucatarie si bai, pereti finisati si zugraviti cu lavabila, pivnita cu doua camere pentru depozitare, camera tehnica, poarta de acces cu deschidere electrica.

Compartimentarea casei se face astfel:

La demisol se afla o crama utilata si mobilata pentru 30 de persoane, bucatarie, pivnita, camera tehnica, baie, sauna pentru 4 persoane.

La parter: living cu mobila de lux de 98 mp luminos cu acces la terasele din fata si spatele casei, cu incalzire in pardoseala, bucatarie de tip open-space mobilata, utilata, baie de serviciu, tot la parter avem inca o bucatarie, hol, dormitor si baie cu cada. Din living se poate facilita accesul si in garajul spatios al casei. Piesa de rezistenta a livingului este semineul functional.

Accesul la etaj se face pe o scara interioara placata cu lemn de stejar. Aici se afla un hol luminos, 4 dormitoare, 2 dressing-uri, 2 bai, 2 balcoane de 8 mp fiecare. Unul dintre dormitoare are baie proprie cu cada, iar celelalte 3 dormitoare sunt deservite de cea de-a doua baie de la etaj.

Constructia este realizata din materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperi.

Pretul de vanzare al casei este de 270.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 13864

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-1 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-2 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-3 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-4 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-5 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-6 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-7 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-8 Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-9

270.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.