Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !

3.099.999 €

Detalii

  • ID Anunț: # 42844

  • Adăugat la: 12:25, 20.10.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata

  • Suprafața utilă 635

  • An construcție 2005

  • Vizualizări: 30

Descriere

Va prezentam o vila in cea mai buna zona rezidentiala a Bucurestiului aproape de Arcul de Triumf pe o strada langa Kiseleff. Vila a fost construita in 2005 si este parte a unui complex rezidential mic cu acces de securizat. D + P + E + M: S-teren 635mp ACD-805mp AUD-635mp. Descriere generala: vestibul hol living sufragerie birou bucatarie baie sase dormitoare fiecare cu baie si dressing camera de recreere la mansarda balcoane cu vedere spre parc piscina interioara cu baie si terasa de acces la curte sauna crama garaj terasa cu gratar si acces la curte. Finisajele moderne si de inalta calitate.

House / Villa - Bucharest Kiseleff We present a villa in the best residential area of Bucharest near the Arc de Triomphe on a street near Kiseleff . The villa was built in 2005 and is part of a small residential complex with security access. D + P + E + M: S field-635sqm ACD-805sqm AUD-635sqm. General Description: vestibule hallway living room dining room office kitchen bathroom six bedrooms eachwith bathroom and dressing room recreation room in the attic balconies overlooking beautiful park indoor swimming pool with bathroom and terrace access to the courtyard sauna bath wine cellar garage terrace with barbecue and access to courtyard. The modern and high quality finishing. The villa is suitable only for residence.

Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-1 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-2 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-3 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-4 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-5 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-6 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-7 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-8 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-9 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-10 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-11 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-12 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-13 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-14 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-15 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-16 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-17 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-18 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-19 Vila cu piscina Arcul de Triumf si Herastrau !-20

3.099.999 €

Bocaneala Nistor

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, jud. Bucuresti
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.