Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba

180.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5389

  • Adăugat la: 10:40, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 370

  • An construcție 2006

  • Vizualizări: 106

Descriere

Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes, judetul Alba. Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate, ai niste criterii bine definite. Eu nu stiu care sunt elementele importante pentru tine, dar sa vorbim despre ce este cu adevarat important pentru orice cumparator.

Casa noastra este situata pe strada G. Schweigher, la 200 m de intrarea pe autostrada Sibiu - Deva. Este amplasata intr-o zona rezidentiala, ferita de zgomotul si praful de la sosea, dar la doar un pas de drumul principal cu o vedere de ansamblu splendida spre oras.

Evident, exista niste criterii practice atunci cand cauti o casa. Casa noastra, a fost gandita pentru un scop dublu: initial, sa raspunda nevoilor a doua familii ( cei tineri si cei mai putini tineri), iar ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta. Fara efort si fara invetitii substantiale. Locuinta are o suprafata utila de 370 mp si deschidere la strada asfaltata de 60 mp.

Astfel dispunerea casei este urmatoarea:

- la subsol, avem 3 camere, baie, camera tehnica;

- la parter, avem un hol luminos si primitor, care este puntea de legatura dintre livingul modern si spatios, cu bucataria inchisa, mobilata si utilata ( frigider, plita electrica, cuptor, masina de spalat vase) si cu locul de servit masa; mai avem 2 dormitoare mari fiecare dintre ele avand dressing si baie.

Si pentru ca este o casa, inseamna evident si curte, avem 2180 mp de teren unde petrecerile cu prietenii in jurul gratarului si in curtea amenjata cu mult gust, vor fi cu siguranta elemente care vor spori gradul de fericire al familiei. Si evident, spatiu sa parchezi patru masini, avem 2 garaje la subsolul casei. Curtea si livada dispun de sistem de aspersoare. Incalzirea casei se face cu centrala termica cu gazeificare, incalzire in pardoseala in living si un semineu; avem aer conditionat in toata casa.

Finisajele trebuie sa faca casa cat mai frumoasa si de calitate. Si este! Pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale. Poate pentru ca gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate de import, parchetul din lemn masiv, geamurile de termopan, usi de interior din lemn, la zugravelile interioare s-a folosit stucco veneziano.

Constructia casei, este excelenta. De la tipul de beton folosit, la armaturi si diafragme. Izolatia din polistiren, tencuiala decorativa, instalatii electrice realizate cu fir de cupru, zidarie din caramida.

Casa se vinde la pretul de 180000 euro, cu comision 0% de la cumparator! Se accepta schimb cu un apartament plus diferenta de bani.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 5032

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-1 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-2 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-3 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-4 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-5 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-6 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-7 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-8 Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba-9

180.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.