Spatiu de depozitare de inchiriat in Alba Iulia zona centrala

Acest anunț este inactiv.
450 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5658

  • Adăugat la: 11:29, 27.09.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 150

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 34

Descriere

Spatiu comercial de depozitare, de inchiriat in Alba Iulia zona centrala cu suprafata utila de 150 mp, are o compartimentare de tip open-space, cu structura din caramida Porotherm.

Acesta dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare, incalzirea acestuia se face cu centrala proprie pe gaz cu calorifere de otel.

Spatiul este pretabil pentru depozit, hala productie, reprezentanta, fabrica, magazin, intrarea se face printr-o curte comuna unde au acces mai multe firme.

Proprietatea se afla intr-o zona intens circulata aproape de prefectura, scoli, Consiliul Judetean Alba, restaurant, hotel, benzinarie, fastfood, supermarket.

Pretul de inchiriere este de 450 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 7871

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu de depozitare de inchiriat in Alba Iulia zona centrala-1 Spatiu de depozitare de inchiriat in Alba Iulia zona centrala-2
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.