Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii

3.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4882

  • Adăugat la: 10:02, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 200

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 36

Descriere

Ocazie unica! Spatiu de birouri cu o suprafata de 240 mp situat la parterul unui imobil cu arhitectura deosebita, cu garaj subteran, lift si parcare in curte de inchiriat pe Calea Dumbravii din Sibiu.

Imobilul este situat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, o zona cu vad pietonal si auto cu sens dublu de circulatie, avand in apropiere numeroase puncte de interes, precum: banci, birouri notariale, hotel, institutii importante, farmacie, magazine.

Domeniile de activitate ale acestui deosebit spatiu comercial pot fi in functie de cerintele dumneavoastra, precum: banca, clinica medicala, birouri pentru diverse activitati, showroom.

Spatiul comercial este format dintr-o camera open-space, cu posibilitate de compartimentare, baie, spatiu pentru depozitare, curte libera unde se pot parca 3 masini.

Beneficiaza de numeroase imbunatatiri, precum: centrala termica Wiessmann cu incalzire in pardoseala si contorizari individuale, climatizare prin tubulatura, tamplarie pvc din aluminiu cu ferestre din termopan de cea mai buna calitate, supraveghere video, izolatie exterioara de 10 cm.

Pretul de inchiriere al spatiului comercial situat la parter este de 3500 euro luna, negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19954

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-1 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-2 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-3 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-4

3.500 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.