Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii

2.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 29457

  • Adăugat la: 11:55, 22.07.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 200

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 182

Descriere

Ocazie unica! Spatiu de birouri cu o suprafata de 240 mp situat la parterul unui imobil cu arhitectura deosebita, cu garaj subteran, lift si parcare in curte de inchiriat pe Calea Dumbravii din Sibiu.
Imobilul este situat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, o zona cu vad pietonal si auto cu sens dublu de circulatie, avand in apropiere numeroase puncte de interes, precum: banci, birouri notariale, hotel, institutii importante, farmacie, magazine.
Domeniile de activitate ale acestui deosebit spatiu comercial pot fi in functie de cerintele dumneavoastra, precum: banca, clinica medicala, birouri pentru diverse activitati, showroom.
Spatiul comercial este format dintr-o camera open-space, cu posibilitate de compartimentare, baie, spatiu pentru depozitare, curte libera unde se pot parca 3 masini.
Beneficiaza de numeroase imbunatatiri, precum: centrala termica Wiessmann cu incalzire in pardoseala si contorizari individuale, climatizare prin tubulatura, tamplarie pvc din aluminiu cu ferestre din termopan de cea mai buna calitate, supraveghere video, izolatie exterioara de 10 cm.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9159 si contactati agentul de vanzari Anca Nechifor la numarul de telefon 0741.406.819 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-1 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-2 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-3 Spatiu de birouri 240 mp la vila de inchiriat pe Calea Dumbravii-4

2.500 €

Anca Nechifor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.