Spatiu comercial de vanzare in zona Spitalului Judetean Sibiu

480.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4832

  • Adăugat la: 09:59, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 160

  • Vânzare / Închiriere Vânzare

  • Vizualizări: 43

Descriere

Va propunem spre vanzare un spatiu comercial, situat in apropiere de Spitalul Judetean Sibiu si foarte aproape de viitorul Mall ce se construieste in zona garii.

Spatiul dispune de suprafata totala de 200 mp si este compus din 6 incaperi, spatii pentru depozitare, grupuri sanitare, avand intrare atat din fata cat si din spate pentru aprovizionare cu marfa.

Spatiul este pretabil pentru mai multe activitati comerciale cum ar fi: unitati bancare, cazino, case de pariuri, cabinete medicale, magazin alimentar, birouri, salon infrumusetare, reprezentata.

Zona unde este situat acest spatiu este foarte bine cotata pe piata imobiliara avand in apropiere mijloace de transport in comun, unitati de invatamant, spital, gara, magazine, farmacii.

Pretul de vanzare pentru acest spatiu este de 480.000 euro usor negociabil!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20194

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial de vanzare in zona Spitalului Judetean Sibiu-1 Spatiu comercial de vanzare in zona Spitalului Judetean Sibiu-2

480.000 €

Morar Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.