Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric

110.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4843

  • Adăugat la: 09:59, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • Vânzare / Închiriere Vânzare

  • Vizualizări: 37

Descriere

Ocazie!!! De vanzare spatiu comercial cu 3 camere, 2 bai si loc pentru depozitare, cu intrare direct din strada, in Sibiu zona Centru Istoric la doar 50 metri de Piata Mica sau Piata Mare, intr-un imobil construit din caramida in anul 1900.

Fiind pozitionat intr-o zona Ultracentrala este pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: cabinet medical, pub, restaurant, fast-food, cafenea, birouri, casa de pariuri, magazin, salon de infrumusetare si multe altele.

In apropierea acestui spatiu se afla foarte multe puncte de interes public cum ar fi: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, restaurante, hoteluri, parcuri, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla o camera spatioasa din care se face accesul catre cea de-a doua camera si mai apoi cea de-a treia unde in partea dreapta se afla cele doua toalete si spatiul pentru depozitare.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, curent trifazic, izolatie termica la interior care ajuta si la ventilatia peretilor, usa termopan la intrare, gresie si faianta.Pretul de vanzare al acestui spatiu este de 110.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20145

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-1 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-2 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-3 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-4 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-5 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-6 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-7 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-8 Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Centrul Istoric-9

110.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.