Spatiu comercial de inchiriat la strada pe Calea Dumbravii

550 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4741

  • Adăugat la: 09:53, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 33

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 45

Descriere

Spatiu comercial de inchiriat pe Calea Dumbravii, cu acces direct din strada si un loc de parcare in fata spatiului, cu o suprafata totala de 40 mp din care 33 mp utili, intr-un imobil construit din caramida in anul 1927 dar reamenajat in anul 2017.

Pozitionarea la strada a acestui spatiu face sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: magazin, reprezentanta auto, fast food, cabinet medical, salon de infrumusetare, casa de pariuri si multe altele.

Un avantaj foarte mare al acestui spatiu il reprezinta zona - una din cele mai bine cotate din punct de vedere imobiliar, pozitionarea direct la strada a acestui spatiu.

Acest spatiu beneficiaza de vad comercial foarte bun, datorita activitatii petrecute in trecut si multe alte puncte care dau valoare acestui spatiu comercial.Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 550 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20499

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial de inchiriat la strada pe Calea Dumbravii-1 Spatiu comercial de inchiriat la strada pe Calea Dumbravii-2 Spatiu comercial de inchiriat la strada pe Calea Dumbravii-3 Spatiu comercial de inchiriat la strada pe Calea Dumbravii-4

550 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.