Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie

700 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5079

  • Adăugat la: 10:18, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 360

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 45

Descriere

Spatiu comercial de inchiriat in Cisnadie, cu o suprafata totala de 430 mp din care 360 mp utili, situat la parterul unui imobil construit din caramida in anul 1975.

Avand o suprafata foarte mare se preteaza foarte bine pentru numeroase tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: depozit, magazin, birouri, service auto, spalatorie auto si multe altele.

Este situat intr-o zona foarte buna, la intrare in oras, cu acces direct spre toate punctele judetului Sibiu si numeroase locatii de interes public in apropiere de: fabrici, magazine, scoli, parcuri, centrul orasului, supermarketuri.

Compartimentarea este una foarte buna, astfel ca la intare se afla o usa dubla cu acces direct al unui motostivuitor, prin care se ajunge direct in interiorul spatiului, iar in partea din fata cat si la cea din spate a salii avem cate 2 spatii ideale pentru depozitarea diverselor lucruri.

Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 700 euro +TVA luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18542

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-1 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-2 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-3 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-4 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-5 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-6 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-7 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-8 Spatiu comercial de inchiriat cu suprafata de 430 mp in Cisnadie-9

700 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.