Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos

1.200 €

Detalii

  • ID Anunț: # 49993

  • Adăugat la: 10:06, 05.10.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 200

  • Vânzare / Închiriere -

  • Vizualizări: 195

Descriere

Spatiu comercial cu acces auto si curte privata, de inchiriat in zona Orasul de Jos din Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp, renovat in anul 2021. Proprietatea este un imobil individual situat intr-o curte privata foarte spatioasa si betonata, avand posibilitatea de a parca mai multe autovechicule.
Spatiul este format din 2 incaperi, prima incapere de 40 mp si cu o inaltime de 3 m pretabila pentru zona de prezentare sau spatiu pentru birouri, iar cea de-a doua incapere cu o suprafata de 160 mp si inaltime de 3,50 m poate fi divizata in mai multe incaperi. Compartimentarea prin intermediul zidurilor din rigips permite viitorului chirias sa recompartimenteze aceasta incapere spatioasa in functie de necesitate. Proprietatea beneficiaza si de 2 grupuri sanitare si o incapere care poate fi utilizata ca bucatarie / sala de mese / vestiar.
Ca si imbunatatiri dispune de usi de intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, sistem de iluminat LED, centrala termica in condensare si calorifere din otel, instalatie termica noua, schimbata in urma cu 2 ani si curent trifazic.
Spatiul este pretabil pentru mai multe activitati, precum servicii de imprimare, tiparire, showroom sau alte activitati, inclusiv cele care presupun si parte de productie.
Zona in care se afla spatiul este o zona foarte buna, fiind la 3 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al orasului, avand in imediata apropiere unitati de invatamant, magazine, restaurante, terase, saloane de infrumusetare si multe altele.
Spatiul este disponibil imediat.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0748.100.996 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P11788

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-1 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-2 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-3 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-4 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-5 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-6 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-7 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-8 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-9 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-10 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-11 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-12 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-13 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-14 Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos-15

1.200 €

Nicoleta Petra

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.