Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia

2.400 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4803

  • Adăugat la: 09:57, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 240

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 45

Descriere

Spatiu comercial de inchiriat pretabil birouri in Sibiu zona Alba Iulia, cu 5 camere, 2 bai, 2 balcoane si o suprafata totala de 240 mp, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil construit in anul 2009.

Este pozitionat intr-o zona foarte tranzitata, cu acces facil spre toate punctele orasului, la numai 2 minute de Autostrada, Aeroport, Zona Industriala de Vest si numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, mijloace de transport si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla o camera generoasa de tip open-space, iar in partea dreapta 4 birouri inchise independent.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, gresie si faianta.Pretul de inchiriere al acestui spatiu este de 2400 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20274

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia-1 Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia-2 Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia-3 Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia-4 Spatiu comercial de inchiriat cu 5 camere in Sibiu zona Alba Iulia-5

2.400 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.