Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare

Acest anunț este inactiv.
89.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5598

  • Adăugat la: 11:37, 04.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 76

  • Vânzare / Închiriere Vânzare

  • Vizualizări: 48

Descriere

Spatiu comercial de vanzare cu 2 camere si vitrina stradala pe intreg spatiu, cu o suprafata totala de 91 mp din care 76 mp utili, situat in Sibiu zona Ultracentrala la 5 minute de mers pe jos pana in Piata Mare, pozitionat pe o strada foarte intens circulata pietonal.

Zona in care se afla acest spatiu este una foarte buna, spatiul fiind pretabil pentru numeroase activitati comerciale sau de birouri, magazin diverse activitati, cabinet medical, farmacie, salon infrumusetare, casa pariuri, cazino, cafenea ceainarie, supermarket, birouri, restaurant bar si multe altele.

Suprafata utila a acestui spatiu este de 76 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, o baie si un spatiu pentru depozitare.

Ca si imbunatatiri dispune de gresie, usa PVC cu termopan la intrare, Centrala termica si calorifere din otel.Pretul de vanzare este de 89.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21866

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-1 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-2 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-3 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-4 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-5 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-6 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-7 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-8 Spatiu comercial cu vitrina de vanzare la 5 minute de Piata Mare-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.