Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu

2.200 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5040

  • Adăugat la: 10:13, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 234

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 41

Descriere

Spatiu birouri de inchiriat in Sibiu zona Centrala, pretabil pentru sediu banca, cu o suprafata utila de 234 mp si o suprafata construita de 250 mp, situat la etajul 3 al unei cladiri cu 5 etaje. Este compus dintr-o camera openspace din care se intra in cele 3 birouri deja amenajate si un hol din care se intra in bucataria mobilata si utilata si in cele doua toalete.

Este amplasat intr-o zona cu trafic intens auto si pietonal iar cladirea dispune de lift, iluminat public si loc de parcare ( care trebuie achitat la primarie ).

Acesta are multiple imbunatatiri precum climatizare, gresie, faianta, usa de sticla la intrare, iluminare cu spoturi, geamuri termopan din tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla, pereti zugraviti cu lavabila, grupurile sanitare utilate, senzor gaz, senzor incendiu, supraveghere video, seif, birouri, camere servere plus tot ceea ce este necesar unui sediu de banca si nu numai.

Este pretabil pentru cabinet avocatura sau notariat, sediu firma IT, call center plus alte domenii de activitati.Pretul de inchiriere este de 2200 euro negociabil, plus o garantie.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18970

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-1 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-2 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-3 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-4 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-5 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-6 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-7 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-8 Spatiu birouri de inchiriat pretabil pentru sediu banca in Sibiu-9

2.200 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.