SALVEAZA O VIATA

12.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5538

  • Adăugat la: 14:07, 29.06.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Stare: Nou

  • Vizualizări: 115

Descriere

Impreuna vom reusi sa le oferim un strop de bucurie, într-o mare de amaraciune.

Faptul ca legislatia româneasca este prost facuta, iar din aceasta cauza persoanele bolnave sufera în tacere.
Sa ajutam acest copilas , suntem multi , de la fiecare cate putin , putem ajuta acest copilas , sa nu-l abandonam oameni buni .
Acest copil este bolnav de cancer , o are doar pe mama lui , tatal a decedat la 3 saptamani de la aflarea diagnosticului , mama copilului a vandut apartamentul , si au luat o garsoniera, ca sa aiba bani de tratament, banii au fost cheltuiti pe tratament, acum are nevoie de ajutor , sa
facem un efort pentru a strange 12000 euro.
Suntem foarte multi , il putem ajuta .
VA ROG SA INTELEGETI CA, NIMENI NU NE VA AJUTA DACA NOI NU O FACEM , PE NIMENI NU INTERESEAZA DE POPOR
IN TARA ASTA DACA NU AI BANI , PILE , CUNOSTINTE , MORI CU ZILE , CA ESTI COPIL , ADULT , BATRAN , DACA NOI NU NE AJUTAM , NU O VA FACE NIMENI.
Eu ma numesc Badea Gabriel , copilasul a fost cu fata mea in spital , eu am mai ajutat copilasul , le-am trimis bani de mancare , lumina , nu pot singur , am nevoie de ajutorul vostru , numai asa copilul poate fi ajutat.
Am incercat sa-i ajut printr-o fundatie....doar promisiuni , era gata gata sa-i piarda si dosarul acestui copil , acum dosarul este de multe luni pe la ministerul sanatatii, ca la noi la nimeni , ce conteaza o viata de copil in tara asta .
Donam prin sms la anumite televiziuni si bolnavii primesc 30-40 % din suma , donam la anumite ONG-URI si isi fac averi colosale , dar nu donam direct familiei , de ce , nu pot intelege, bani pentru tratamen nu mai au ,acum locuiesc intr-o garsoniera , sa nu ma intelegeti gresit dar alti parinti merg la televiziuni , si au situatie ,au vile , masini, unele mame au urechiile , degetele pline de aur ,si lumea tot ii ajuta ,la acesti oameni nu se uita nimeni , am tot incercat sa-i ajut, doar promisiuni , probabil nu au dat procent din ce se strange, pacat de acest copilas, Indiferenta ucide.
Daca noi nu il vom ajuta , nu o va face nimeni .
Au o poveste si o situatie de ti se face piele de gaina, am ajutat copilasul,i-am ajutat cu tot ce am putut, am nevoie de
ajutorul vostru , al Oamenilor .
A mai ramas o singura speranta pentru ei , Facebook-ul, sper ca Oamenii vor intelege situatia lor.
Nu intereseaza pe nimeni de noi ( POPOR ),
Indiferenta ucide FRATILOR
Cont-ul familiei RO39CECEB00008RON0026777
SWIFT - CECEROBU

12.000 €

Petrescu Roxana

Pe site din 2019

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.