Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare

135.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4858

  • Adăugat la: 10:00, 19.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 223

  • An construcție 2010

  • Vizualizări: 62

Descriere

Ocazie! Se vinde o proprietate deosebita compusa din 2 case, 1155 mp teren, situata pe strada Principala din Sura Mare, judetul Sibiu, perfecta pentru 2 familii care doresc sa locuiasca impreuna si totusi separat, la doar 5 km de Sibiu.

Primul imobil este o casa traditional saseasca situata la strada principala si care, impreuna cu poarta masiva din lemn, inchide accesul pe proprietate.

Casa are o suprafata utila de 75 mp si este compusa din 3 camere, camera de la strada avand suprafata de 36 mp, hol, baie cu cada, bucatarie, WC de servici, pivnita uscata, realizata in sistem boltit sub toata casa. Zona de locuit si bucataria au acces separat, din curte. Podul este mansardabil, proiectul de mansardare este inclus in pret.

Acest imobil a fost edificat in anul 1972 si renovat complet in anul 2010 cand au fost montate instalatiile electrice, sanitare si de incalzire, centrala termica, caloriferele din otel, ferestrele tip termopan, dusumele in camere, gresie, faianta in bai si bucatarie, a fost refacuta fatada principala cu termosistem. Casa este nemobilata, bucataria este mobilata si utilata.

Al doilea imobil a fost construit in anul 2010 in stil modern, P+M+Pod, cu o suprafata utila de 148 mp si este compartimentat astfel: la parter este amenajata zona de zi pe o suprafata de 48 mp, ca living si dining, bucataria inchisa, o baie cu cabina de dus si un dormitor; etajul este compus din 2 dormitoare decomandate, o baie mare cu cada si holul cu iesire pe terasa cu o panorama superba; podul este amenajat ca dressing. O scara moderna, in spirala, realizeaza accesul intre nivele.

Acest imobil este construit din caramida cu termosistem in exterior, placa pe sol din beton armat cu izolatie dubla, acoperis din tigla, ferestre tip termopan, usi din aluminiu cu geam decorativ, finisaje interioare moderne cu parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica, calorifere din otel, sistem de supraveghere video. Aceasta casa se vinde complet mobilata si utilata.

In curte este amenajata o anexa de 50 mp, construita din caramida, acoperis din tigla, ferestre si usa tip termopan, incalzire asigurata de centrala termica din primul imobil, pardoseala din gresie.

Fantana traditionala a fost renovata si amenajata cu hidrofor, ca sursa alternativa de apa menajera si pentru udarea gradinii.

Terenul are deschidere la 2 strazi asfaltate si este inscris la OCPI pe 2 CF-uri, de aici posibilitatea de a vinde profitabil parcela din spatele casei.

Proprietatea se vinde la pretul de 135.000 euro si este disponibila imediat dupa vanzare.

COMISION ZERO.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20080

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-1 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-2 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-3 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-4 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-5 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-6 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-7 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-8 Proprietate deosebita 2 case 1155 mp teren in Sura Mare-9

135.000 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.