Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei

300 €

Detalii

  • ID Anunț: # 55892

  • Adăugat la: 10:42, 11.01.2021

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 46

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 12

Descriere

Apartament de inchiriat in Sibiu 3 camere ultrafinisat, etaj intermediar
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Rahovei din Sibiu, cu acces rapid catre toate punctele de interes din oras.

Scurta descriere:
Apartamentul de inchiriat din Sibiu este situat la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 46 mp, este compus dintr-un hol de acces, un living, doua dormitoare, o bucatarie separata, un grup sanitar cu geam de aerisire.

Stadiul de predare: Apartamentul se va preda mobilat si utilat, finisajele si dotarile sunt de calitate si sunt moderne, exact cum se vede in poze. Apartamentul beneficiaza de masina de spalat rufe, aragaz pe gaz si cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, frigider si TV.
Locuinta este pozitionata intr-o zona cu vad - acces facil catre toate destinatiile din oras, multe puncte de interes in zona, la 5 minute de mers cu masina de Shopping City.
Locatie apartament de inchiriat in Sibiu:
Apartamentul se afla in zona Rahovei, o zona usor accesibila cu multe puncte de interes in apropriere. Caile de acces pana la proprietate sunt 100% asfaltate si iluminate public.
Apartamentul se inchiriaza pe termen lung complet mobilat si utilat la pretul de 300 euro / luna + garantie.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12403 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-1 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-2 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-3 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-4 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-5 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-6 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-7 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-8 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-9 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-10 Prima inchiriere! Apartament 3 camere ultrafinisat Sibiu zona Rahovei-11

300 €

Artenie Suteu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.