Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm

38 €

Detalii

  • ID Anunț: # 50684

  • Adăugat la: 16:07, 03.04.2021

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Stare: Nou

  • Vizualizări: 73

Descriere

AbForm Ekopur-60A

Acest cauciuc este defapt un poliuretan flexibil utilizat pentru realizarea modelelor cu detalii relativ complexe. Este recomandat pentru turnarea de ipsos si ciment. Cauciucul siliconic AbForm Ekopur-60A poate fi folosit si la realizarea obiectelor flexibile.

Cele doua componente, baza si catalizator, se omogenizeaza separat si apoi se amesteca in proportii 8:1, dupa care se toarna peste modelul ce urmeaza a fi reprodus. Vulcanizarea se realizeaza la temperatura ambientala (20 -23° C) in aprox. 24 ore.

Cu ajutorul cauciucului siliconic AbForm Ekopur-60A puteti reproduce obiecte din rasini sintetice, rasini epoxidice , spume poliuretanice, creta, metal, sticla, ceramica, carton, pasta de lemn, ghips, cauciucuri sintetice si naturale, si alte materiale.

Poliuretanul AbForm Ekopur-60A mai tare (cu Shore A mai mare de 60) se utilizeaza pentru modele mari, voluminoase si modele mai putin complicate, in timp ce poliuretanul mai moale (cu Shore A sub 80) este folosit pentru a reproduce obiecte cu degajări și multe detalii complexe.

Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-1 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-2 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-3 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-4 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-5 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-6 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-7 Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 5 kg AbForm-8

38 €

https://dcra.eu/

Pe site din 2020

ALBA IULIA, județ ALBA
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.