Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu

Acest anunț este inactiv.
570 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21935

  • Adăugat la: 10:42, 14.01.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 150

  • Etaj 8

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 11

Descriere

Penthouse cu 5 camere decomandate si 2 balcoane de inchiriat pe Mihai Viteazu in Sibiu, dispune de o suprafata de 150 mp utili, fiind o alegere perfecta pentru clientii pretentiosi ce isi doresc o oaza de relaxare intr-un cadru elegant si primitor.

Apartamentul este structurat pe 2 etaje, iar primul etaj beneficiaza de un living generos si primitor utilat si mobilat cu semineu, zona de relaxare si zona de dining, 3 dormitoare mobilate si utilate, bucatarie inchisa mobilata si utilata, o camera cu dressing, doua bai, una dintre ele fiind dotata cu cada cu hidromasaj, doua balcoane, unul dintre ele fiind inchis cu geam termopan cu tamplarie PVC. La etajul superior este amenajat un birou, ideal pentru a putea lucra de acasa intr-un mediu relaxant si primitor.

Ca imbunatatiri apartamentul beneficiaza de usa de metal la intrare, usi din lemn la interior, centrala termica proprie cu calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, semineu pe lemne.

Locuinta se afla intr-o zona centrala a Sibiului, avand acces rapid la toate punctele de interes comun, cum ar fi institutii bancare, scoli, gradinite, magazine, parc, statie de taxi si mijloace de transport in comun.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat la pretul de 570 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22884

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-1 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-2 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-3 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-4 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-5 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-6 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-7 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-8 Penthouse cu 5 camere de inchiriat in Sibiu pe Mihai Viteazu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.