Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu

145.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5052

  • Adăugat la: 10:14, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 134

  • Vânzare / Închiriere -

  • Vizualizări: 49

Descriere

Pensiune cu 4 camere de vanzare in zona Centrala din Sibiu, cu o suprafata totala de 160 mp, regimul de inaltime este D+P+1E+M, constructie 2007, situata la doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

Aceasta pensiune are o suprafata utila de 134 mp si este structurata astfel: la demisol se afla bucataria mobilata si utilata, la parter un dormitor cu baie proprie si receptia, la etajul 1 sunt 2 dormitoare si o baie iar la mansarda inca un dormitor cu baie proprie.

Pensiunea detine o terasa care poate fi amenajata ca loc de relaxare pentru clienti si o curte libera de 146 mp unde se pot amenaja locuri de parcare si spatii verzi sau loc de joaca pentru copii.

Aceasta pensiune este situata intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara fiind foarte aproape de punctele de maxim interes public si turistic din oras.

Pretul de vanzare al acestei pensiuni este de 145.000 euro si se vinde cu toate rezervarile facute pana in momentul de fata.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18785

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu-1 Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu-2 Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu-3 Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu-4 Pensiune de vanzare cu 4 camere zona Centrala din Sibiu-5

145.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.