Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV

Acest anunț este inactiv.
46.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 47026

  • Adăugat la: 04:42, 11.06.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 42

  • An construcție 1980

  • Etaj Parter

  • Compartimentare -

  • Vizualizări: 89

Descriere

Caracteristici: Apartament cu 2 camere de vanzare situat in zona Milea in spatele benzinariei OMV.Apartamentul dispune de suprafata utila de aproximativ 42 mp si este situat la parterul unui imobil cu 4 etajebloc ce dispune de usa PVC cu termopan si interfon la intrare.Zona in care se afla acest imobil este una foarte linistita si aproape de toate punctele de interes comun.
Locuinta este compusa din hol la intrare spatiu pentru depozitare bucatarie cu camara baie cu geam de aerisire camera de zi si dormitor.

Avantaje si Beneficii:
Apartamentul este complet renovat in anul 2019 avand gresie faianta parchet usa metalica la intrare usi de lemn la interior tamplarie PVC si geamuri termopan centrala termica si calorifere de otel.
In imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun scoala gradinita magazine farmacii unitati bancare iar la numai 10 minute de mers pe jos se afla Shopping City Sibiu.

Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 46.000 Euro!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10053 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-1 Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-2 Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-3 Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-4 Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-5 Oportunitate! Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Milea OMV-6
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.