O casa de basm acum de vanzare in Sibiu zona Balea

Acest anunț este inactiv.
479.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 29590

  • Adăugat la: 13:04, 18.02.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Partial

  • Suprafața utilă 300

  • An construcție 1950

  • Vizualizări: 122

Descriere

Doua case individuale in aceasi curte de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, prima vila este dispusa pe demisol, parter, un etaj si pod, arata incredibil de bine, este moderna, frumoasa, luminoasa si gata sa isi primeasca noul proprietar. A fost renovata complet iar renovarea ei a presupus a fi schimbat aproape totul in casa de la finisat peretii, schimbate instalatiile sanitare si cele electrice, prize noi, parchet nuc, stejar si gresie, faianta, obiecte sanitare, ferestrele inlocuite cu unele termoizolate cu tamplarie PVC si rulouri. Are centrala proprie si calorifere din aluminiu, s-au schimbat si corpurile de iluminat.
Casa este compusa dintr-o bucatarie inchisa, un living spatios ce dispune de o zona luminoasa si care poate fi locul ideal pentru cei care vor sa isi petreaca ziua savurand o lectura placuta, o baie mare prevazuta cu fereastra, o baie de servici, un dormitor, un hol iar la etaj se afla 3 dormitoare, 1 dressing, 1 baie. Are si demisol, folosit ca si camera tehnica, spalatorie, uscatorie, spatiu depozitare si nu numai.
Cea de a doua casa este compusa dintr-o bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 spatii depozitare, 1 baie foarte mare prevazuta cu geam, un hol iar la etaj sunt inca 2 dormitoare unul dintre ele fiind prevazut cu dressing, 1 baie si un hol.
Asa cum ii sta bine oricarei vile si acesta dispune de spatii pentru depozitare mai avand in curte 2 camere plus podul imobilului ( pod inalt ).
In plus, imobilul beneficiaza de o curte libera superba de 576 mp, amenajata cu drag si multa implicare de catre locatari, cu gazon, loc de joaca pentru copii, foisor si gratar.
Cladirea este construita in anul 1950 si a fost renovata de curand, fiind refacuta si fatada. In curte pot fi parcate 3 masini.
Locatia este excelenta, fiind foarte aproape de centru si nu numai.
O proprietate de basm, cu un pret realist si mai ales o oferta transparenta, disponibila acum pentru a fi cumparata si pentru a transforma visul dumneavoastra de cumparator, in realitate!
Casele nu se pot cumpara separat.
Pretul de vanzare este 479900 euro / negociabil, putand fi cumparat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7774 si contactati agentul de vanzari Roxana Mesaros la numarul de telefon 0743.793.286 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.