La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!

62.400 €

Detalii

  • ID Anunț: # 55369

  • Adăugat la: 21:26, 09.04.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 74

  • An construcție 2021

  • Etaj 5

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 102

Descriere

OFERTA PROMOTIONALA DE PASTE! Doar pana pe 5 mai, cota de TVA pentru apartamente este inclusa in pret!

CARACTERISTICI GARSONIERA TIP II
Zona: Militari - Drumul Osiei 70B, sector 6
Pret vanzare:
- 62.400 EUR (pret de lista)
- 59.300 EUR (avans 50%)
- 57.700 EUR (avans 75%)
- 56.200 EUR (plata integrala)
Disponibilitate - etaj 5
Numar camere: 1
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata utila totala: 74,30 mp
Suprafata terase/balcoane: 35,50 mp
An constructie: finalizare (la cheie) iunie - iulie 2021

FACILITATI
- amplasament in zona comerciala si de birouri;
- ideal rezidenta;
- potential investitional maxim;
- mijloace de transport in comun (via Universitate);
- metrou Preciziei si Pacii;
- vecinatati: Militari Shopping, West Gate, Metro Militari, Brico Depot. In curand, un nou hypermarket Kaufland va fi ridicat chiar langa noi, asa cum se poate vedea in planul prezentat chiar de reprezentantii sai.

Un model unic de garsoniera este cea de la etajul 5 al blocului, cu expunere sud-vest. Unicitatea ei este data atat de suprafata utila generoasa (41,30 mp) insa, piesa de rezistenta a acestei proprietati fiind terasa absolut senzationala de 34 mp cu iesire atat din camera generoasa cat si din bucataria ce se poate mobila practic, astfel incat sa ramana si spatiu disponibil pentru zona de dinning.

Beneficiind de un hol intim de acces, de o camera generoasa de cca 22 mp, baie cu acces din camera si o bucatarie mare, de 12 mp, garsoniera dispune de terasa unica in bloc ce poate fi amenajata ca zona de relaxare, mai ales pentru sezonul cald, in functie de imaginatia noului proprietar. Si nici nu i-ar trebui prea multa deoarece spatiul ii indica modul de amenajare mai ales ca, punem la dispozitie si o sugestie relevanta in acest sens.

Celelalte variante de garsoniere/studiouri disponibile si amplasate incepand de la etajul 5 sunt la fel de generoase, dispunand de o suprafata utila de cca 46 mp si terasa de aproape 18 mp.

Luminoasa si eleganta in viziunea unui arhitect priceput care a gandit inclusiv amenajarile ce pot fi luate in considerare dupa receptia blocului, garsoniera reprezinta inclusiv o oportunitate si o investitie ideala ce iti poate asigura un randament anual al investitiei de cca 7%, detalii pe care le putem dezbate la momentul vizionarii.

Va asteptam la biroul nostru de vanzari pentru consiliere si oferta personalizata, in functie de necesitati.

Imobilul nu a fost inca auditat energetic.

Asadar, viziteaza-ne la biroul de vanzari aflat la parterul blocului sau, contacteaza-ne telefonic pentru orice alte detalii suplimentare si programarea unei vizionari, oricand:
- Luni - Vineri, intre orele 10.00 - 18.00;
- Sambata, intre orele 10.00 - 14.00.

La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-1 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-2 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-3 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-4 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-5 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-6 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-7 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-8 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-9 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-10 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-11 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-12 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-13 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-14 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-15 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-16 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-17 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-18 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-19 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-20 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-21 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-22 La NICOLE APARTMENTS cade TVA-ul. Pentru un Paste Linistit!-23

62.400 €

Ionut Stancu

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.