Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point

1.300 €

Detalii

  • ID Anunț: # 27725

  • Adăugat la: 12:20, 22.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 76

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 70

Descriere

Va propunem spre inchiriere un apartament premium cu o superba gradina de 80 mp.
Este situat in complexul rezidential City Point. Complexul este inchis, securizat cu paza permanenta, astfel copii se pot juca si pe alei sau la spatiul special amenajat pentru ei.
Este situat la parter, se bucura de soare in prima parte a zilei, pentru ca dupa amiaza sa va puteti bucura de terasa.
Are o suprafata utila de 76mp in care se incadreaza zona de living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare si doua bai .
Interiorul dispune de finisaje de calitate, atent alese in nuante calde. Mobilierul este custom made, in nuante de alb, bej si lemn natur.
Echipamentele si dotarile de interior sunt premium. In ceea ce priveste depozitarea, nu trebuie sa va faceti griji, spatiul a fost utilizat la maximum.
Intreaga amenajare a fost proiectata si atent supravegheata de o echipa de arhitecti si designeri de interior.
Incalzirea se face prin centrala termica proprie iar pentru racire apartamentul este dotat cu aer conditionat LG.
Pentru cafeaua de dimineata si pentru serile relaxante avem locul ideal de petrecere a timpului, terasa proprie. Aceasta, in ton cu apartamentul a fost amenajata si configurata cu 2 zone: cea de canapele unde avem o pardoseala Deck si o copertina electrica si o zona cu gazon.
Pentru a crea intimitate intreaga gradina este inconjurata de panouri decorative din metal ce sustin plante ornamentale.
Gradina este prevazuta cu sistem de aspersoare inteligent si iluminat ambiental.

Daca vrei sa te bucuri de aer curat si intimitate in propria gradina, dar in acelasi timp sa ai acces facil catre centrul orasului, acest apartament este alegerea perfecta!

Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-1 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-2 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-3 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-4 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-5 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-6 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-7 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-8 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-9 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-10 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-11 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-12 Inchiriere apartament 3 camere cu gradina - complex City Point-13

1.300 €

Vission House

Pe site din 2020

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.