Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba

Acest anunț este inactiv.
950.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5910

  • Adăugat la: 15:02, 18.10.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 1610

  • Vânzare / Închiriere -

  • Vizualizări: 66

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo va ofera spre vanzarea hotel de 3 stele amplasat in centrul municipiului Sebes judetul Alba , la 300 m de autostrada Deva-Sibiu.

Dispune de 28 locuri de cazare la cele mai moderne standarde, restaurant, bar, terase, pizzerie-crama.

Suprafata totala a proprietatii este de 2.699 mp cu deschidere la DN de 30 metri liniari. Actualmente functioneaza ca hotel, avand o suprafata utila desfasurata de 1.610 mp. Cladirea este structurata pe 4 nivele, respectiv D+P+1+M.

Demisol - in suprafata de 481 mp, format din crama, 3 birouri, 3 depozite, vestiar, spalatorie, centrala termica, hol si casa scarilor. Crama este renovata si amenajata, cu o capacitate de 75 locuri.

Parter - in suprafata de 532 mp, format din hol, receptie, bar, restaurant, terase, bucatarie + oficiu. Restaurantul dispune de 68 locuri, iar terasele au capacitate de aproximativ 60 locuri. In receptie este amenajata si o cafenea.

Etaj 1 - in suprafata de 331 mp, format din casa scarii + 7 camere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, mobilier format din 2 paturi single ( care pot fi folosite si ca pat matrimonial ), mobilate utilate dupa ultimele standarde conform clasificarii. Fiecare camera dispune de sistem de caldura si aer conditionat, televizor, cablu, internet Wi-Fi.

Mansarda - in suprafata de 266 mp, formata din casa scarii + 7 camere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, mobilier format din 2 paturi single ( care pot fi folosite si ca pat matrimonial ) .mobilate, utilate dupa ultimele standarde conform clasificarii. Fiecare camera dispune de sistem de caldura si aer conditionat, televizor, cablu, internet Wi-Fi.

Cladirea este racordata la sistemul de gaze, energie electrica, apa si canalizare ale orasului.

Finalizarea extinderii si modernizarii locatiei a fost in anul 2006, an din care functioneaza in sistem de hotel – restaurant pana in prezent. In acest interval de timp s-au mai efectuat lucrari de modernizare ale locatiei, respectiv inlocuirea mobilierului din camerele hotelului, amenajarea unei terase acoperite, precum si a celei deschise in spatiul aferent gradinii.

Proprietatea poate avea urmatoarele destinatii: hotel-restaurant, spital, clinica, camin varstnici, reprezentand o buna oportunitate de investitie.

Pretul de vanzare este de 950.000 euro, negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21936

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-1 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-2 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-3 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-4 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-5 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-6 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-7 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-8 Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.