Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu

130.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4777

  • Adăugat la: 09:55, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 275

  • Vânzare / Închiriere Vânzare

  • Vizualizări: 53

Descriere

Hala cu caracter industrial de vanzare in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata utila de 275 mp, compusa dintr-o incapere generoasa, un birou, un spatiu pentru depozitare si doua grupuri sanitare.

Cladirea este situata intr-o zona buna, inconjurata de numeroase depozite si hale de productie, o curte interioara proprie cu acces TIR, fapt ce face din aceast imobil sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: depozit marfa, cladire birouri, hala productie, microintreprindere.

Imobilul dispune de: centrala termica pe gaz, calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta iar podeaua este din beton.

Proprietatea dispune ca utilitati de curent monofazic si trifazic, apa, canalizare, gaz metan si hidranti impotriva incendiilor.Pretul de vanzare este de 130000 euro negociabil + TVA.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20381

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-1 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-2 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-3 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-4 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-5 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-6 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-7 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-8 Hala de vanzare in zona Turnisor din Sibiu-9

130.000 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.